İçeriğe geç

Selena Gomez Hangi Dine Mensup

Selena Gomez hangi milletten?

Selena Marie Gomez (22 Temmuz 1992’de Grand Prairie, Teksas’ta doğdu) Amerikalı şarkıcı, oyuncu, yapımcı ve girişimcidir. Oyunculuk kariyerine Barney & Friends (2002–2004) adlı çocuk televizyon dizisiyle başladı.

Selena Gomez’in çocuğu var mı?

Uzun süredir lupus hastalığıyla mücadele ettiği bilinen Selena Gomez, bir dergiye verdiği röportajda çocuk sahibi olamayacağını açıkladı. Gomez, “Bunu daha önce hiç söylemedim ama ne yazık ki kendi çocuklarımın taşıyıcısı olamıyorum. Hayatımı ve bebeğimin hayatını riske atan birçok sağlık sorunum var.” dedi.

Selena Gomez’in hastalığı nedir?

Selena Gomez’in hayatını ciddi şekilde etkileyen Lupus, bağışıklık sisteminin vücudun kendi dokularına saldırdığı bir hastalıktır. Her yıl 10 Mayıs, dünya çapında milyonlarca insanı etkileyen bu kronik hastalığa dikkat çekmek için Dünya Lupus Günü olarak kutlanıyor.

Selena Gomez kaç dil biliyor?

TürkçeSelena Gomez / Diller

Selena Gomez hangi burç?

Bu evlilik için harika bir pozisyon olsa da Selena ile olan arkadaşlığı için iyi değil. Ay burcu Koç ve Venüs’ü Aslan olan Selena Gomez ile Justin’in neden anlaşamadığını anlamak zor değil.

Selena Gomez melez mi?

Selena Gomez 1992 yılında Teksas’ta doğdu. Babası Meksikalı, annesi ise İtalyan.

Selena Gomez çocuk sahibi olabilir mi?

Dünyaca ünlü isimden üzücü haber: Selena Gomez çocuk sahibi olamayacağını duyurdu! Dünyaca ünlü isimden üzücü haber: Selena Gomez çocuk sahibi olamayacağını duyurdu! 9 Eylül 2024

Selena Gomez ve Charlie Puth sevgili mi?

Kesinlikle birlikteydiler ama ayrıldılar ve sanırım Charlie 2019’da Charlotte Lawrence ile çıkıyordu (ayrılmışlardı da). Charlie ayrıca Selena ile işlerin oldukça karıştığını ve bu yüzden ayrıldıklarını söyledi.26 Ağustos 2020Kesinlikle birlikteydiler ama ayrıldılar ve sanırım Charlie 2019’da Charlotte Lawrence ile çıkıyordu (ayrılmışlardı da). Charlie ayrıca Selena ile işlerin oldukça karıştığını ve bu yüzden ayrıldıklarını söyledi.

Selena kimin kızı?

Titan Hyperion ve Theia’nın kızıdır.

Lupus kaç yaşında ortaya çıkar?

Yaş (genellikle 15 ile 45 yaş arası)

Selena Gomez neden titriyor?

Selena Gomez, mevcut sağlık durumu hakkında konuşurken konuya açıklık getirdi. Ünlü şarkıcı ve aktör, “Lupus tedavisinde kullandığım ilaçlar yüzünden ellerim titriyor.” dedi.

Kelebek hastalığı geçer mi?

Ne yazık ki kelebek hastalığı şu anda tam bir tedavisi olmayan genetik bir hastalıktır. Ancak semptomları hafifletmek ve yaşam kalitesini artırmak için çeşitli tedavi seçenekleri mevcuttur.

Selena Gomez’in hobileri nelerdir?

Hobileri arasında motor sporları yer alır. Selena Gomez’in beklenmedik bir hobisi var: motor sporlarına olan ilgisi. Özellikle ATV sürüşlerini ve jet ski’yi çok seviyor.

Selena Gomez’in annesi kim?

Mandy TeefeySelena Gomez / Annesi

Selena Gomez ve Justin Bieber ne zaman ayrıldı?

Tam da bu sırada dram başladı. Ancak Mart 2018’de Selena Gomez ile ilişkisi tamamen sona erdi.

Selena Gomez Latin mi?

Gomez, kariyerinde ilk kez Emmy’ye aday gösterilerek tarihe geçti ve bu ödüllere aday gösterilen dördüncü Latin kökenli aktör oldu.

Selena Gomez ismini nereden almıştır?

3. Selena Gomez, yedi yaşında oyunculuğa başladı ve Barney & Friends dizisinde rol aldı. 4. İlk öpücüğü, 12 yaşındayken Zac ve Cody’nin Lüks Yaşamı adlı TV dizisinin bir bölümünü çekerken Dylan Sprouse ile oldu. 5. Selena, Tejano şarkıcısı Selena Quintanilla Perez’den adını aldı. 7 Mart 20243. Selena Gomez, yedi yaşındayken oyunculuğa başladı ve Barney & Friends dizisinde rol aldı. 4. İlk öpücüğü, 12 yaşındayken Zac ve Cody’nin Lüks Yaşamı adlı TV dizisinin bir bölümünü çekerken Dylan Sprouse ile oldu. 5. Selena, Tejano şarkıcısı Selena Quintanilla Perez’den adını aldı.

Selena Gomez’in annesi kim?

Mandy TeefeySelena Gomez / Annesi

Ricardo Joel Gomez nereli?

Ricardo GomesKişisel bilgilerDoğum yeriRio de Janeiro, BrezilyaBoy1,89 m (6 ft 21⁄2 in)KonumDefenderKulüp bilgileri30 satır daha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir